KAR GELİYOR, HAVALAR SOĞUYOR

KAR GELİYOR, HAVALAR SOĞUYOR

KAR GELİYOR, HAVALAR SOĞUYOR
Çorum’da kış havaların soğuması ve yağışlarla birlikte bu haftadan itibaren kendisini hissettirecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklamalarına göre Yüksek basınç sisteminin etkisi altında yağışsız bir dönem geçiren bölgemizin bugün akşam saatlerinden itibaren batı kesimlerinden başlayarak Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.
Tüm Türkiye genelini kaplayacak olan kar yağışı, Çorum ve bölgesinde de etkili olacak. Çorum’da hava sıcaklığı bugün en düşük -6, en yüksek 10, Salı günü en düşük -4, en yüksek 13, Çarşamba günü en düşük -6, en yüksek 2, Perşembe günü -11,en yüksek 0, Cuma günü ise en düşük -10, en yüksek -2 olacak.
Çarşamba günü bölgemizin batı kesimleri ile Perşembe günü doğu kesimlerinde görülecek yer yer kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklindeki yağışların sebep olacağı olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması yönünde uyarılar yapıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarıları doğrultusunda Belediye Başkanlığımız tarafından tüm tedbirler alınmış olup, buzlanma ve don olaylarına karşı halkımızın temkinli davranmasını rica ederim.
Abdulkadir Şahiner
Belediye Başkanı

Önceki ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum